Obiceiuri si Traditii 2017

,,Obiceiuri si Traditii...", eveniment cultural ce inglobeaza spectacole, expozitii si ateliere mestesugaresti, organizate de Scoala Populara de Arte si Meserii "Ilie Micu" Sibiu, se va desfasura anul acesta, in perioada 7 - 15 iunie 2017.

Prin acest proiect se urmareste punerea in valoare a cunostintelor acumulate in decursul unui an scolar si totodată promovarea cursantilor Scolii Populare de Arte si Meserii ,,Ilie Micu” Sibiu.

Festivalul debuteaza in ziua de 7 iunie 2017, ora 16.00, la Sala Thalia, cu spectacolul artistic sustinut de cursanti de la clasele de canto muzica usoara, canto popular, orga, acordeon, instrumente de suflat, fluiere, grup vocal folcloric si jocuri populare dar si cu expozitiile de arta traditionala si icoane pictate pe sticla realizate de cursantii de la clasele externe ale scolii noastre. Invitati speciali in spectacol vor fi: Alina Bica si Adrian Neamtu.

Sediul FDGR Sibiu, gazduieste in ziua de 9 iunie 2017, ora 16.00, un spectacol sustinut de elevii de la cursul de chitara, coordonati de profesorul Cont Claudiu.

Festivalul se va incheia in data de 15 iunie 2017, ora 15.30, cu vernisajul expozitiei de pictura organizata la Muzeul de Etnografie Univesala ,,Franz Binder”.