Obiceiuri si Traditii 2016

,,Obiceiuri si Traditii...", eveniment cultural ce inglobeaza spectacole, expozitii si ateliere mestesugaresti, organizate de Scoala Populara de Arte si Meserii "Ilie Micu" Sibiu, se va desfasura anul acesta, in perioada 21 - 24 iunie 2016.

Prin acest proiect se urmareste punerea in valoare a cunostintelor acumulate in decursul unui an scolar si totodată promovarea cursantilor Scolii Populare de Arte si Meserii ,,Ilie Micu” Sibiu.

Festivalul debuteaza in ziua de 21 iunie 2016, ora 13.30, în holul Bibliotecii Astra Sibiu (Corp B) cu spectacolul sustinut de cursantii claselor de canto muzica usoara, chitara si actorie.

Sala Thalia gazduieste in ziua de 22 iunie 2016, intre orele 15.00 - 19.00 un spectacol sustinut de cursanti de la clasele de canto popular, orga, instrumente de suflat, fluiere, grup vocal folcloric si jocuri populare dar si expozitii de arta traditionala si icoane pictate pe sticla (lucrari realizate de cursantii de la clasele externe ale scolii noastre).
 
Festivalul se va incheia in data de 24 iunie 2016, cu vernisajul expozitiei de pictura organizata la parterul Bibliotecii Astra Sibiu - Corp B.