Obiceiuri si Traditii 2018

,,Obiceiuri si Traditii...", eveniment cultural ce inglobeaza spectacole, expozitii si ateliere mestesugaresti, organizate de Scoala Populara de Arte si Meserii "Ilie Micu" Sibiu, se va desfasura anul acesta, in perioada 5 - 15 iunie 2018.

Prin acest proiect se urmareste punerea in valoare a cunostintelor acumulate in decursul unui an scolar si totodată promovarea cursantilor Scolii Populare de Arte si Meserii ,,Ilie Micu” Sibiu.

Festivalul debuteaza in ziua de 5 iunie 2018, ora 16.00, la Sala Thalia, cu spectacolul artistic sustinut de cursanti de la clasele de canto muzica usoara, canto popular, orga, acordeon, instrumente de suflat, fluiere, grup vocal folcloric si jocuri populare dar si cu expozitiile de arta traditionala cu lucrari realizate de cursantii de la clasele externe ale scolii noastre. Invitat special: Nineta Popa Ionescu. Intrarea este libera.

Biblioteca Astra Sibiu, gazduieste in ziua de 6 iunie 2018, ora 17.30, un spectacol sustinut de cursanti de la clasele de pian, chitara, si actorie. Intrarea este libera.

Festivalul se va incheia in data de 14 iunie 2018, ora 15.00, cu vernisajul expozitiei de pictura si grafica organizata in Turnul Sfatului (nivelul I si nivelul II). Lucrarile expuse de cursantii scolii vor putea fi admirate pana in data de 30 iunie 2018.